Hot Tips

OD 10.9.2019 SPECIALITY Z HUB

Předkrm: Lotrinský slaný koláč Quiche s pórkem, houbami a ementálem, s trhanými lístky salátů s vinaigrette zálivkou (1,3,7,10) 85 Kč

Polévka: Polévka ze sušených hřibů s kořenovou zeleninou, bramborami a bylinkovým olejem (1,7,9) 65 Kč

  • Hot Tip 1
  • 250g Domácí bramborové noky s restovanou hlívou ústřičnou ve smetanové omáčce s hoblinkami parmazánu a plátky parmské šunky (1,3,7) 145 CZK
  • Hot Tip 2
  • 200g Steak z krůtích prsou s grilovanými žampiony Portobello plněnými rajčaty, mozzarellou a bazalkovým pestem (7,8) 195 CZK
  • Hot Tip 3
  • 200g Filovaný Flank steak s ragú ze smrkových hřibů a pečenými Grenaillemi s česnekovým dipem (7) 295 CZK
  • Hot Tip 4
  • 250g Směs trhaných salátových listů s cherry rajčátky, sójovými klíčky a marinovanými houbami Shiitake v pikantní marinádě s čerstvým koriandrem (6,10) 150 CZK
  • Snídaňové menu

  • Stálý jídelní lístek

  • Nápojový lístek

  • Prémiová vína

Polední menu (11:00 - 14:00)

  • Pondělí 16.09.2019
  • 0,2 l Hráškový krém s máslovými krutonky (1,7)
  • A) 150 g Smažený květák, vařené brambory s pažitkou maštěné máslem, tatarská omáčka (1) 95 CZK
  • B) 150 g Plzeňský hovězí guláš na černém pivě s domácími bramboráčky (1,3,7) 135 CZK
  • C) 150 g Krůtí medailonky s restovanou čerstvou zeleninou a bylinkovým máslem, dušená jasmínová rýže (7) 145 CZK
  • D) 250 g Spaghetti aglio, olio e peperoncino (1,3,7) 125 CZK
  • E) 250 g Salát z grilované a čerstvé zeleniny s bazalkovým pestem, parmskou šunkou a parmazánem, bagetka (1,7,8) 145 CZK
  • Úterý 17.09.2019
  • 0,2 l Hovězí vývar s nudlemi a zeleninou (1,7)
  • A) 250 g Bramborové šišky s mákem, cukrem a máslem (1,3,7) 95 CZK
  • B) 150 g Hamburská vepřová pečeně na smetaně, houskové knedlíky (1,3,7,9,10) 135 CZK
  • C) 150 g Kuřecí steak na grilu, zeleninové ratatouille, pečené bramborové čtvrtky (9) 145 CZK
  • D) 250 g Spaghetti aglio, olio e peperoncino (1,3,7) 125 CZK
  • E) 250 g Listy salátů s cherry rajčaty a medovým dresinkem, rozpékaný sýr vltavín, bagetka (1,7,10) 145 CZK
  • Středa 18.09.2019
  • 0,2 l Česnekový krém s chlebovými krutony (1,7,9)
  • A) 250 g Čočka na kyselo, sázená vejce, sterilovaný okurek, domácí chléb (1,3) 95 CZK
  • B) 150 g Medailonky z krůtích prsíček, sýrová omáčka, mačkané brambory s cibulí a máslem (1,3,) 145 CZK
  • C) 150 g Pečená vepřová krkovička na černém pivě, krupoto se zeleninou a slaninou (1,7,9) 135 CZK
  • D) 250 g Spaghetti aglio, olio e peperoncino (1,3,7) 125 CZK
  • E) 250 g Listy salátů s pečenou červenou řepou, hořčičným dresinkem a uzeným lososem, bagetka (1,4,10) 145 CZK
  • Čtvrtek 19.09.2019
  • 0,2 l Houbová s brambory a kořenovou zeleninou (1,9)
  • A) 150 g Biftečky z mletého masa s dijonskou omáčkou, šťouchané cibulové brambory (1,3,7,10) 95 CZK
  • B) 250 g Tortilla z pšeničné mouky plněná kuřecím masem, listy salátů, pikantním dipem a rajčaty (1,7) 135 CZK
  • C) 150 g Smažené filety z mořské tresky, petrželkové brambory maštěné máslem, okurkový salátek (1,3,4,7,11) 145 CZK
  • D) 250 g Těstoviny Casarecce s kuřecím masem, baby špenátem, a smetanou a parmazánem (1,3,7) 125 CZK
  • E) 250 g Listy salátů s kedlubnou, karotkou, kuřecím masem a zakysanou smetanou, bagetka (1,7) 145 CZK
  • Pátek 20.09.2019
  • 0,2 l Jemná špenátová polévka (1,3)
  • A) 150 g Plněný paprikový lusk, rajská omáčka, houskové knedlíky (1,3,7,9) 95 CZK
  • B) 150 g Pečený vepřový bůček na kmíně a česneku, dušená mrkvička s hráškem, vařené brambory (1,7) 135 CZK
  • C) 150 g Smažené řízečky z vykostěného kuřecího stehýnka, bramborová kaše s bazalkovým pestem (1,3,7) 135 CZK
  • D) 250 g Těstoviny Casarecce s kuřecím masem, baby špenátem, smetanou a parmazánem (1,3,7) 125 CZK
  • E) 250 g Listy salátů s baby špenátem, paprikou, olivami a sýrem feta, bagetka (1,7) 140 CZK
  • TIP ŠÉFKUCHAŘE PRO TENTO TÝDEN
  • F) 200 g Roládka z vykostěného kuřátka plněná šunkou a žampiony, černá čočka s restovanou zeleninou a bazalkovým pestem (1,7,9) 165 CZK
Rezervace: +420 777 794 559