Nová Ala Carte nabídka

Předkrm: 80 g Carpaccio z hovězí svíčkové s hoblinkami parmazánu, jalapeňos papričkou, limetou a bylinkovou bagetkou (1,7) 295 Kč

Polévka: 0,25 l Zelňačka s klobáskou, lesními hřiby, brambory a zakysanou smetanou, domácí kmínový chléb (1,7) 85 Kč

  • Masa na grilu
  • 250 g Kuřecí Supreme steak v úpravě Sous vide s čerstvými bylinkami (-) 245 Kč
  • Masa na grilu
  • 200 g Marinovaná vepřová panenka v pepřovém koření (-) 225 Kč
  • Masa na grilu
  • 400 g Tomahawk z vepřové kotletky s kostí (-) 285 Kč
  • Masa na grilu
  • 200 g Hovězí Rib Eye steak z mramorované roštěné (-) 315 Kč
  • Burger Flames
  • 150 g Hovězí burger se slaninovým chipsem, sýrem cheddar, karamelizovanou cibulkou, okurkou, ledovým salátem a dijonským dipem v domácí sezamové bulce, steakové hranolky, BQQ omáčka (1,3,7,10) 355 Kč
  • Salát
  • 300 g Caesar salát s grilovaným kuřecím masem, římský salát, parmazán, česnekové krutonky a dresink z ančoviček (1,4,7,10) 215 Kč
  • Těstoviny
  • 250 g Spaghetti aglio olio e peperoncino (1,3,7) 185 Kč
  • Těstoviny
  • 250 g Lasagne Bolognese (1,3,7) 225 Kč
  • Tip šéfkuchaře
  • 200 g Hovězí guláš na černém pivu s opečenou klobáskou, křenem, červenou kapií a cibulí, domácí kmínový chléb (1) 215 Kč
  • Tip šéfkuchaře
  • 500 g Pečená žebírka v medovém koření s chilli papričkou, štýrský křen, hořčice, nakládaná zelenina, domácí kmínový chléb (1,7,10) 375 Kč
  • Přílohy
  • 200 g Grenaille s cibulkou, slaninou a česnekem (-) 55 Kč
  • Přílohy
  • 200 g Pečená brambora na ohni s česnekovým Crema Fraiche (7) 65 Kč
  • Přílohy
  • 200 g Steakové hranolky (-) 45 Kč
  • Přílohy
  • 200 g Grilovaná čerstvá zelenina s bazalkovým pestem (-) 75 Kč
  • Přílohy
  • 200 g Grilované zelené fazolky s cibulí a slaninou (-) 55 Kč
  • Omáčky
  • 0,1 l Pepřová smetanová omáčka (7) 55 Kč
  • Omáčky
  • 0,1 l Hříbková omáčka (7) 55 Kč
  • Omáčky
  • 0,1 l Dip z modrého sýru (7) 45 Kč
  • Omáčky
  • 0,1 l BBQ omáčka (-) 45 Kč
  • K pivu
  • ½ Domácí kmínový chléb s dorůžova pečeným roastbeefem a červenou cibulkou (1) 75 Kč
  • K pivu
  • 100 g Tatarák z pravé hovězí svíčkové, topinky s česnekem (1,7) 355 Kč
  • K pivu
  • 200 g Smažené bramborové chipsy s česnekovým dipem ze zakysané smetany a pažitky (1,7) 115 Kč

Polední menu (11:00 - 14:00)

  • Pondělí 20.03.2023
  • 0,25 l Frankfurtská polévka s párky a brambory (1,7) 35 CZK
  • A) 150 g Smažený květák, vařené brambory s petrželkou, tatarská omáčka (1,3,7) 150 CZK
  • B) 150 g Vepřový bůček pečený na česneku, mačkané brambory s cibulkou (1) 160 CZK
  • C) 150 g Kung pao z kuřecího masa se zeleninou a sójovou omáčkou, jasmínová rýže (3,5,6) 170 CZK
  • D) 250 g Linguine Aglio olio peperoncino, parmezán (1,3) 180 CZK
  • E) 300 g Poke Flames salát s čerstvou zeleninou, pečenou dýní, cizrnou, mozzarellou a bylinkovým dipem (3,7) 190 CZK
  • F) 200 g Vysoký steak z kotlety na grilu, sázené vejce a slaninový chips, grenaille, dip z uzené slaniny (3,7) 225 CZK
  • Úterý 21.03.2023
  • 0,25 l Slepičí vývar s masem, nudlemi a kořenovou zeleninou (1,3,7,9) 35 CZK
  • A) 300 g Bramborový guláš s klobáskou a lahůdkovou cibulkou, domácí kmínový chléb (1) 150 CZK
  • B) 150 g Steak z krkovičky s pepřovou omáčkou, opečené brambory (7,10) 160 CZK
  • C) 150 g Hovězí nudličky dušené na žampionech, rýže (1) 170 CZK
  • D) 250 g Risotto s restovanou dýní hokaido, opečenou italskou pancettou a sýrem parmezán (7) 180 CZK
  • E) 300 g Pestrý zeleninový salátek s grilovanou mozzarellou ve slaninovém kabátku, bylinkový dip ze zakysané smetany, kaiserka (7) 190 CZK
  • F) 150 g Tortilla s trhaným vepřovým masem, sýrem cheddar, ledovým salátem a nočkem zakysané smetany (1,7) 225 CZK
  • Středa 22.03.2023
  • 0,25 l Zeleninová polévka se smetanou, šunkou a máslovými krutonky (1,7) 35 CZK
  • A) 250 g Jablečná žemlovka s tvarohem a skořicí (1,3,7) 150 CZK
  • B) 300 g Pečené kuřátko po zbojnicku s cibulí, slaninou a česnekem, mačkané brambory s pažitkou (1) 160 CZK
  • C) 120 g Smažený sýr eidam se šunkou, julienne hranolky, tatarská omáčka (1,3,7) 170 CZK
  • D) 250 g Penne Rigate s vepřovým ragú s kořenovou zeleninou a chilli papričkou, sýr mozzarella (1,3,7) 180 CZK
  • E) 300 g Salát s roastbeefem, červenou řepou, cherry rajčátky, ledovým salátem a dijonským dipem, domácí kmínový chléb (1,7,10) 190 CZK
  • F) 180 g Ražničí z panenky a kuřecích stehýnek připravené na ohni, pečená holandská brambora, omáčka ze zakysané smetany s česnekem a pažitkou (7) 235 CZK
  • Čtvrtek 23.03.2023
  • 0,25 l Luštěninová polévka s uzeným masem (1) 35 CZK
  • A) 300 g Rizoto s vepřovým masem, zeleninou a strouhaným sýrem eidam, okurka (7) 150 CZK
  • B) 150 g Kuřecí nudličky na kari s kokosovým mlékem a dušenou rýží (7) 160 CZK
  • C) 150 g Vepřový vrabec z krkovičky, dušené zelí, domácí bramborový knedlík (1,3,7) 170 CZK
  • D) 250 g Lanýžové linguine s česnekem a smetanou (1,3,7) 180 CZK
  • E) 300 g Avokádový salát s grilovaným kuřecím masem, cherry rajčaty, salátovými listy a sušenými rajčaty, bageta (1,7) 190 CZK
  • F) 150 g Kuřecí steak z prsíček s grilovanou čerstvou zeleninou, bramborové hash browns, dip z čerstvé bazalky (7) 245 CZK
  • Pátek 24.03.2023
  • 0,25 l Boršč (1) 35 CZK
  • A) 250 g Bramborové halušky s bryndzou a slaninou (1,3,7) 150 CZK
  • B) 150 g Smažené karbanátky se sýrem a petrželkou, jemná bramborová kaše, zelný salát s mrkví a křenem (1,3,7) 160 CZK
  • C) 150 g Kuřecí stehenní steak na grilu, omáčka z modrého sýru, americké brambory (1,7) 170 CZK
  • D) 250 g Spaghetti Amatriciana se slaninou, drcenými rajčaty, bazalkou, česnekem a vínem, parmazán (1,3,7) 180 CZK
  • E) 300 g Salát Nicoise s tuňákem, olivami, vejcem, grenaillemi a zelenými fazolkami (4,7) 190 CZK
  • F) 150 g Grilované medailonky z vepřové panenky s hříbkovou omáčkou, opečené grenaille s tymiánem (1,3,7) 255 CZK
  • TIP šéfkuchaře na celý týden
  • G) 0,25 l Hovězí vývar s tyrolskými knedlíčky, nudlemi a kořenovou zeleninou (1,3,7) 65 CZK
  • H) 150 g Cheeseburger se slaninovým chipsem, sýrem cheddar, karamelizovanou cibulkou a okurkou v domácí sezamové bulce, steakové hranolky (1,3,7,11) 355 CZK
Rezervace: +420 777 794 559