FLAMES GRILL pub & restaurant je moderní a stylová restaurace v přízemí kulturního komplexu SONO Centrum v Brně.

Žhavé uhlí z dubového dříví, správně rozpálený gril a maso nejvyšší kvality. To je náš recept na dokonalé jídlo.
Šéfkuchař restaurace Pavel Obrovský se svým týmem připravuje před vašimi zraky maso v mnoha podobách.
V našem jídelním lístku nechybí ani domácí těstoviny, saláty či ryby dle denní nabídky.

Na baru můžete vybírat z pestré nabídky rumů, whiskey, ginů či míchaných nápojů.

Těšíme se na vaši návštěvu!

Polední menu (11:00 - 14:00)

  • Pondělí 22.04.2019
  • ZAVŘENO!
  • Úterý 23.04.2019
  • 0,2l Krupicová polévka s vejcem a mrkví (1,3,9)
  • A) 150g Zeleninový karbanátek, mačkané brambory s mladou cibulkou, pikantní jogurtový dip (1,3,7,9) 95 CZK
  • B) 150g Hovězí kostky dušené na zeleném pepři, těstoviny tarhoně s bylinkami, zeleninový salátek (1,9,10) 145 CZK
  • C) 150g Krůtí prsíčko v plátcích slaniny, smetanová omáčka s medvědím česnekem, jasmínová rýže (1,7) 135 CZK
  • D) 250g Těstoviny Tagliatelle alla Amatriciana – italská slanina, drcená rajčata, mrkev, řapíkatý celer, sýr Gran Moravia (1,3,7,9) 125 CZK
  • E) 250g Variace čerstvé zeleniny a salátových listů, kuřecí prsíčko v sýrovém těstíčku, jogurtový dresink, kaiserka (1,3,7) 145 CZK
  • Středa 24.04.2019
  • 0,2l Jemná polévka z karotky s bylinkovými krutonky (1,7,9)
  • A) 250g Bramborový guláš se šunkovou klobáskou, mladou cibulkou a domácím chlebem (1) 95 CZK
  • B) 150g Vepřová plec dušená po debrecínsku, domácí těstoviny (1,3,7) 135 CZK
  • C) 150g Kuřecí prsíčko v bramboráku, coleslaw salát, bylinkový dresink (1,3,7) 145 CZK
  • D) 250g Těstoviny Tagliatelle alla Amatriciana – italská slanina, drcená rajčata, mrkev, řapíkatý celer, sýr Gran Moravia (7) 125 CZK
  • E) 250g Listy salátů s kedlubnou, karotkou, kuřecím masem a zakysanou smetanou, bagetka (1,7) 145 CZK
  • Čtvrtek 25.04.2019
  • 0,2l Hovězí vývar se šunkovým svítkem (1,3,9)
  • A) 250g Domácí lívanečky s borůvkami a šlehaným tvarohem (1,3,7) 95 CZK
  • B) 150g Hovězí líčka dušená s kořenovou zeleninou a červeným vínem, bramborová kaše (1,7,9) 145 CZK
  • C) 150g Smažené počesnekované řízečky z krkovičky, brambory maštěné máslem, okurkový salát (1,3,7,11) 145 CZK
  • D) 250g Těstoviny Fettucinne s grilovanými krevetami na rozmarýnu a bílém vínu se smetanou (1,2,3,7) 130 CZK
  • E) 250g Variace natrhaných salátových listů s prosciuttem, žlutým melounem a sýrem Gran Moravia, bagetka (1,7) 145 CZK
  • Pátek 26.04.2019
  • 0,2l Čirý zeleninový vývar s kapáním (1,3,9)
  • A) 250g Rizoto z kuřecího masa s čerstvou zeleninou, strouhaný sýr, sterilovaný okurek (7) 95 CZK
  • B) 200g Smažené kuřecí paličky, bramborová kaše s bazalkou (1,3,7,11) 130 CZK
  • C) 100g Hovězí svíčková dušená na smetaně s brusinkami, domácí karlovarské knedlíky (1,3,7,9,10,11) 135 CZK
  • D) 250g Těstoviny Fettucinne s grilovanými krevetami na rozmarýnu a bílém vínu se smetanou (1,2,3,7) 130 CZK
  • E) 250g Salát z grilované a čerstvé zeleniny s bazalkovým pestem, parmskou šunkou a parmazánem, bagetka (1,7,8) 145 CZK
  • TIP ŠÉFKUCHAŘE PRO TENTO TÝDEN
  • F) 150g Smažená hovězí roštěná Porthaus, vařené brambory s pažitkou, okurkový salát (7) 175 CZK

Hot tips

VELIKONOČNÍ NABÍDKA OD 15.4.2019

Předkrm: Slaná Panna cotta s čerstvými bylinkami, plátkem parmské šunky a mladými lístky salátů (7) 65 CZK

Polévka: Krémová polévka z mladých špenátových lístků s konfitovaným česnekem a nočkem kopřivového mascarpone (7,9) 55 CZK

  • Hot-Tip 1:
  • 200 g Jarní kuřátko plněné nádivkou z medvědího česneku, pohanka s restovanou zeleninou a bylinkami (1,3,7,9) 175 CZK
  • Hot-Tip 2:
  • 150 g Pomalu pečená telecí kýta z mléčného telátka s dušenými hráškovými lusky a bramborovým pyré s pestem z medvědího česneku (1,7) 205 CZK
  • Hot-Tip 3:
  • 150 g Roládka z jehněčí kýty plněná špenátovou fáší, pečená s rozmarýnem a medvědím česnekem, mačkané brambory s mladou cibulkou (1,7,9) 235 CZK
  • Snídaňové menu

  • Stálý jídelní lístek

  • Nápojový lístek

  • Prémiová vína

Rezervace: +420 777 794 559