Hot Tips

OD 2.12.2019 ZVĚŘINOVÉ SPECIALITY

Předkrm: Zvěřinová paštika s játry a brusinkami, domácí chléb (1,7) 85 Kč

Polévka: -

  • HOT TIP 1:
  • 150 g Jelení gulášek na jalovci a červeném víně, špekový knedlík (1,3,7) 235 CZK
  • HOT TIP 2:
  • 200 g Zvěřinový hamburger se slaninou, karamelizovanou pivní cibulkou, polníčkem a rajčaty, Julien hranolky, dip z tymiánu, majonézy a konfitovaného česneku (1,3,7,10) 265 CZK
  • Snídaňové menu

  • Stálý jídelní lístek

  • Nápojový lístek

  • Prémiová vína

Polední menu (11:00 - 14:00)

  • Pondělí 09.12.2019
  • 0,2 l Slepičí vývar s nudlemi a zeleninou (1,3,10)
  • A) 150 g Smažené žampiony, vařené brambory s pažitkou, tatarská omáčka (1,3,7) 95 CZK
  • B) 150 g Dušená hovězí kýta, rajská omáčka, houskové knedlíky (1,3,7) 145 CZK
  • C) 150 g Biftečky z mletého masa s dijonskou omáčkou, šťouchané brambory s mladou cibulkou (3,7) 135 CZK
  • D) 250 g Hráškové rissoto s plátky prosciutta sypané parmazánem (7) 135 CZK
  • E) 250 g Čerstvá křupavá zelenina s tuňákem, vařeným vejcem a bylinkovou zálivkou, kaiserka (1,3,7) 130 CZK
  • Úterý 10.12.2019
  • 0,2 l Špenátová s vaječnou frittatou (1,3,7)
  • A) 250 g Bramborový gulášek se šunkovou klobáskou, domácí kmínový chléb, beraní rohy (1) 95 CZK
  • B) 250 g Grilovaná kuřecí křídla v medové marinádě, hranolky, barbecue omáčka ) 135 CZK
  • C) 150 g Steak z krkovičky se sázeným vejcem, slaninkou a plátky česneku, pečené brambory s tymiánem (1,3) 145 CZK
  • D) 250 g Hráškové rissoto s plátky prosciutta sypané parmazánem (7) 135 CZK
  • E) 250 g Mix čerstvé zeleniny a salátových listů, kuřecí prsíčko v bramboráku, jemný česnekový dip s pažitkou (1,3,7) 145 CZK
  • Středa 11.12.2019
  • 0,2 Hrachová s chlebovými krutony (1)
  • A) 250 g Zapékané těstoviny quattro formaggi s brokolicí, salát z čínského zelí (1,3,7,10) 95 CZK
  • B) 150 g Hovězí katův šleh s bramboráčky (1,3) 135 CZK
  • C) 150 g Kuřecí prsíčko gratinované mozzarellou a sušenými rajčaty, bramborová kaše s bazalkou (1,7) 145 CZK
  • D) 250 g Hráškové rissoto s plátky prosciutta sypané parmazánem (7) 135 CZK
  • E) 250 g Variace salátové zeleniny s kukuřicí, jogurtovým dresinkem a sýrovými quesadillas (1,7) 135 CZK
  • Čtvrtek 12.12.2019
  • 0,2 l Minestrone polévka (1,7)
  • A) 250 g Bavorské vdolečky s povidly a tvarohem () 95 CZK
  • B) 150 g Smažený sekaný řízek se šunkou a uzeným sýrem, dýňovo-bramborové pyré (1,3,7) 135 CZK
  • C) 150 g Steak z kotlety, restované fazolky, pepřová omáčka, americké brambory (1,7) 145 CZK
  • D) 250 g Penne s grilovanou panenkou, listovým špenátem, čerstvými žampiony a smetanou, parmazán (1,3,7) 125 CZK
  • E) 250 g Variace salátových listů s nakládaným hermelínem a pikantním dresinkem, rozpečená bagetka (1,7,11) 145 CZK
  • Pátek 13.12.2019
  • 0,2 l Hovězí vývar s játrovou rýží a nudlemi (1,10)
  • A) 250 g Bramborové knedlíky s uzeným masem, dušené tuřanské zelí s opečenou cibulkou (1,3) 95 CZK
  • B) 150 g Kachní játra s cibulkou a uzeným špekem na čerstvém rozmarýnu, divoká rýže (1) 135 CZK
  • C) 150 g Krůtí medailonky v sýrovém těstíčku, pečené brambory se smetanou a pažitkou (1,3,7) 145 CZK
  • D) 250 g Penne s grilovanou panenkou, listovým špenátem, čerstvými žampiony a smetanou, parmazán (1) 125 CZK
  • E) 120 g Tataráček z vyzrálé hovězí roštěné s topinkami a česnekem (1,7) 145 CZK
  • TIP ŠÉFKUCHAŘE PRO TENTO TÝDEN
  • F) 150 g Pulled pork v domácí sezamové bulce, coleslaw salát, julienne hranolky, dijonský dip (1,3,7) 185 CZK
Rezervace: +420 777 794 559