Hot Tips


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /data/web/virtuals/204729/virtual/www/wp-content/themes/flames/include/page-bullet.php on line 44

Předkrm:

Polévka:


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /data/web/virtuals/204729/virtual/www/wp-content/themes/flames/include/page-bullet.php on line 67
  • Snídaňové menu

  • Stálý jídelní lístek

  • Nápojový lístek

  • Prémiová vína

Polední menu (11:00 - 14:00)

  • Pondělí 18.11.2019
  • 0,2 l Kroupová polévka s uzeným masem, brambory a zeleninou (1,9)
  • A) 250 g Mexické fazole se šunkovou klobáskou, domácí kmínový chléb, beraní rohy (1,3) 95 CZK
  • B) 150 g Hovězí maso dušené po znojemsku, parboiled rýže (1) 145 CZK
  • C) 150 g Steak z kotletky na grilu se švestkovou omáčkou na červeném víně, krokety () 135 CZK
  • D) 250 g Těstoviny casarecce s prosciuttem, hříbkovým ragú a parmazánem (1,3,7) 125 CZK
  • E) 250 g Římský salát s baby špenátem, rukolou a rajčaty, bylinková fritata se šunkou, celozrnné pečivo (1,3,7) 145 CZK
  • Úterý 19.11.2019
  • 0,2 l Jemná zeleninová polévka (1,7,9)
  • A) 150 g Čevapčiči, bramborová kaše, rajčatový salát (1,10) 95 CZK
  • B) 150 g Segedínský guláš, houskové knedlíky (1,3,7) 135 CZK
  • C) 150 g Kuřecí medailonky na grilu, bramborové špecle s baby špenátkem a smetanou (1,3,7) 145 CZK
  • D) 250 g Těstoviny casarecce s prosciuttem, hříbkovým ragú a parmazánem (1,3,7) 125 CZK
  • E) 250 g Farmářský salát - grenaille, slaninové chipsy, zastřené vejce, polníček, cherry rajčátka, dip z hrubozrnné hořčice (3,10) 145 CZK
  • Středa 20.11.2019
  • 0,2 l Hrachová polévka s uzeným špekem a chleb. krutonky (1,3,7)
  • A) 250 g Francouzské brambory zapékané s uzeným masem a vejci, sterilovaný okurek (1,3,7) 95 CZK
  • B) 150 g Špikovaná hovězí kýta dušená po štěpánsku, domácí těstoviny (1,3) 135 CZK
  • C) 150 g Krůtí steak ve slaninovém kabátku na grilu, mačkané brambory s jarní cibulkou, česnekový dip (7) 145 CZK
  • D) 250 g Těstoviny casarecce s prosciuttem, hříbkovým ragú a parmazánem (1,3,7) 125 CZK
  • E) 250 g Variace salátových listů s brusinkami a grilovaným hermelínem, bylinková bagetka (1,3,7) 145 CZK
  • Čtvrtek 21.11.2019
  • 0,2 l Hovězí vývar s nudlemi a zeleninou (1,3,9)
  • A) 250 g Zapékané palačinky s broskvemi a tvarohem, pusinka šlehačky (1,3,7) 95 CZK
  • B) 150 g Biftečky z mletého masa se sýrovou omáčkou, šťouchané brambory s pažitkou (1,3,7,10) 135 CZK
  • C) 150 g Burger s trhaným vepřovým masem a coleslaw salátem, hranolky, barbecue omáčka (1,3,7) 145 CZK
  • D) 250 g Risotto z dýně hokaido s filovaným kuřecím prsíčkem, rukolou a parmazánem (7) 125 CZK
  • E) 250 g Filet z uzeného pstruha na salátku z barevné čočky a grilované zeleniny s bazalkovým pestem (4) 145 CZK
  • Pátek 22.11.2019
  • 0,2 l Rajčatová polévka s těstovinou a bazalkou (1,3,7)
  • A) 150 g Smažený květák, vařené brambory, tatarská omáčka (1,3,7) 95 CZK
  • B) 150 g Krůtí játra restovaná na cibulce a čerstvém rozmarýnu, divoká rýže (1) 115 CZK
  • C) 150 g Marinovaný steak z krkovičky s restovanými fazolkami a hořčičnou omáčkou, americké brambory (7,10) 145 CZK
  • D) 250 g Risotto z dýně hokaido s filovaným kuřecím prsíčkem, rukolou a parmazánem (7) 125 CZK
  • E) 250 g Caesar salát s kuřecím masem, česnekovými krutonky, dresinkem z ančoviček a parmazánem (4,7,10) 145 CZK
  • TIP ŠÉFKUCHAŘE PRO TENTO TÝDEN
  • F) 250 g Živáňská jehla na otevřeném ohni – krkovička, kuřecí stehýnka, slanina, cibule paprika, grenaille, BBQ omáčka a pepřový dip (7,10) 195 CZK
Rezervace: +420 777 794 559