• Stálý jídelní lístek

    Jídelní lístek

Polední menu (11:00 - 14:00)

  • Pondělí 14.10.2024
  • 0,25 l Frankfurtská polévka s párky a brambory (1,7) 35 CZK
  • A) 250 g Čočka na kyselo, sázená vejce, domácí kmínový chléb, okurka (1,3) 155 CZK
  • B) 100 g Smažený hermelín, vařené brambory s máslem a pažitkou, tatarská omáčka (1,3,7) 165 CZK
  • C) 150 g Stroganoff se smetanou a jasmínovou rýží (7,10) 175 CZK
  • D) 300 g Spaghetti s hovězím masovým ragú a sýrem mozzarella (1,3,7) 185 CZK
  • E) 300 g Mix čerstvé zeleniny se smaženými jarními závitky s vepřovým masem a chilli sweet omáčkou (1) 195 CZK
  • F) 150 g Grilovaný losos s restovanou čerstvou zeleninou, bazalkovým pestem a bylinkovou bagetou (1,4,7) 295 CZK
  • Úterý 15.10.2024
  • 0,25 l Zeleninový jemný krém s těstovinami (1,3,7) 35 CZK
  • A) 150 g Pečená jitrnice, vařené brambory, okurka (-) 155 CZK
  • B) 150 g Segedínský vepřový guláš, houskové knedlíky (1,3,7) 165 CZK
  • C) 150 g Tortilla s grilovaným kuřecím masem, sýrem Cheddar, slaninou, čerstvou zeleninou a bylinkovou omáčkou (1,7) 175 CZK
  • D) 300 g Šafránové risotto se zeleným hráškem a grilovaným sýrem tofu (7) 185 CZK
  • E) 300 g Zeleninový listový salát s grilovaným filátkem ze pstruha, pečenými grenaillemi a dipem z čerstvého kopru (3,4,7) 195 CZK
  • F) 150 g Burger s kuřecími stripsy, rajčaty a barbecue omáčkou, steakové hranolky (1,3,7) 295 CZK
  • Středa 16.10.2024
  • 0,25 l Cibulačka se sýrovými toasty (1,3,7) 35 CZK
  • A) 300 g Kynuté knedlíky s borůvkami a vanilkovou omáčkou (1,3,7) 155 CZK
  • B) 150 g Kuřecí stehenní biftečky na grilu, restované fazolky na špeku, grenaille (1) 165 CZK
  • C) 150 g Hovězí svíčková na smetaně s brusinkami, houskové knedlíky (1,3,7) 175 CZK
  • D) 300 g Fettuccine s grilovaným kuřecím prsíčkem, arašídovým pestem a parmazánem (1,3,5,7) 185 CZK
  • E) 300 g Rukolový salát s roastbeefem, volským okem, cherry rajčátky, šalotkou, olivovým olejem a parmazánem, bylinková bageta (1,7) 195 CZK
  • F) 200 g Pfeffersteak z marinované krkovičky, opečené grenaille (7,10) 275 CZK
  • Čtvrtek 17.10.2024
  • 0,25 l Kyselačka s uzeným masem, hříbky a brambory (1,7) 35 CZK
  • A) 300 g Zeleninové lečo s párky a vejci, domácí kmínový chléb (1,3) 155 CZK
  • B) 150 g Vepřový steak zapečený šunkou, žampiony a uzeným sýrem, americké brambory, tatarská omáčka (1,3,7) 165 CZK
  • C) 150 g Kuřecí Tikka Masala s jasmínovou rýží (3,7) 175 CZK
  • D) 300 g Tortellini Prosciutto Crudo s restovanou julienne zeleninkou a bazalkovým pestem (1,3,7) 185 CZK
  • E) 300 g Šopský salát s grilovaným kuřecím masem a feta sýrem, bylinková bageta (1) 195 CZK
  • F) 200 g Kančí kýta se šípkovou omáčkou, opečené bramborové noky (1,7) 295 CZK
  • Pátek 18.10.2024
  • 0,25 l Slepičí vývar s masem, nudlemi a kořenovou zeleninou (1,3) 35 CZK
  • A) 300 g Bramborové halušky se zelím, uzeným masem a zakysanou smetanou (1,3,7) 155 CZK
  • B) 150 g Španělský ptáček z vepřové kotlety, mačkané brambory s petrželkou (1,3,7,10) 165 CZK
  • C) 100 g Kuřecí prsíčka v bramboráku, julienne hranolky, česnekový dip (1,3,7) 175 CZK
  • D) 300 g Tagliatelle s grilovanou panenkou a paprikovým pestem, parmazán (1,3,7) 185 CZK
  • E) 300 g Salátové listy s grilovaným hermelínem, polníčkem a ředkví, francouzský dip, kaiserka (1,3,7) 195 CZK
  • F) 200 g Nafilovaný špalíček grilované panenky, restované žampiony s tymiánem a smetanou, pečené grenaille (7) 275 CZK
  • TIP šéfkuchaře na celý týden
  • G) 0,25 l Hovězí vývar s játrovými knedlíčky, nudlemi a kořenovou zeleninou (1,3,7) 75 CZK
  • H) 200 g Hovězí líčka dušená na červeném víně s kořenovou zeleninou, bramborové pyré s křenem (1,7,9) 295 CZK
Rezervace: +420 777 794 559